035 - 694 7821
info@heyen.nl
Verhuurd

Deltazijde 26 G 1261 ZM Blaricum

Omschrijving

Uitstekend gelegen op het nieuw aangelegde bedrijventerrein “BUSINESSPARK27” aan de Blaricummermeent in Blaricum, is een hoekunit met een representatieve uitstraling voor de verhuur beschikbaar. De unit kent een totaal vloeroppervlak van 73 m² verdeeld over 32 m² bedrijfsruimte op de begane grond alsmede 41 m² kantoorruimte op de eerste verdieping. De unit beschikt over een overheaddeur en 1 parkeerplaats op het voorgelegen terrein.

Bedrijventerrein “BUSINESSPARK 27” voldoet aan de nieuwste normen van het bouwbesluit, zowel de binnen als buitenzijde van de bedrijfsruimte zijn van buitgewoon hoge kwaliteit en kennen daardoor een mooie representatieve uitstraling. Daarnaast zijn de bedrijfsunits zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk. De unit is uitermate geschikt voor ondernemers welke naast kantoorruimte ook nog een opslag en/of werkruimte nodig hebben. Te denken valt aan handelsorganisaties, hoveniers, webshops, installatiebedrijven, agenturen, designers e.d.

BEREIKBAARHEID:
De ligging is ideaal op unieke locatie aan het Gooimeer met de aansluiting naar A27 richting Utrecht en Almere op slechts 3 minuten rijden en van daaruit een directe verbinding met de A1 naar Amsterdam en Amersfoort. Naast een uitstekende bereikbaarheid is ook de natuur en de horeca dichtbij, denk hierbij aan het Gooimeer met Blaricum aan Zee en restaurant Bruis. Kortom een uitstekende locatie!

OPLEVERING:
Het gehuurde wordt volledig turnkey opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
Begane grond:
– overheaddeur;
– waterpunt
– verlichting;
– luxe toilet met fontein
– wandcontactdozen;
– airco voor koeling en warmte
– betonnen vloer voorzien van coating
– gestucte en geschilderde wanden

Opleveringsniveau verdieping:
– pantry
– airco voor koeling en warmte
– gestucte en geschilderde wanden;
– wandcontactdozen;
– data bekabeling;
– LED verlichting;
– afgewerkte vloer met visgraat motief
– royale daglichttoeterding en weids uitzicht.

HUURPRIJS:
De huurprijs voor de bedrijfsunit bedraagt € 1.150,- per maand exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN:
Huurder is een bedrag van € 60,- aan servicekosten per maand exclusief BTW verschuldigd, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
– algemeen onderhoud buitenterrein;
– glasverzekering;
– glasbewassing.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de benodigde contracten inzake levering van water en elektra en internet.

PARKEERGELEGENHEID:
De bedrijfsunit heeft 1 parkeerplaats ter beschikking op het voorgelegen terrein. Deze parkeerplaats is bij de huurprijs inbegrepen.

BESTEMMING:
Bedrijfsruimte-en /of kantoorruimte; conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 2, 3.1 en 3.2 van de staat bedrijfsactiviteiten toegestaan. Detailhandel is behoudens vrijstellingen niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

HUURTERMIJN:
In overleg.

AANVAARDING:
De unit is per direct beschikbaar.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Kenmerken

Algemeen

Servicekosten
€ 60 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Kantoorruimte oppervlakte
41 m²
Bedrijfshal oppervlakte
73 m²

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Bij de unit is 1 parkeerplaats op het voorgelegen terrein ter beschikking. Deze parkeerplaats is bij de huurprijs inbegrepen.
Bekijk alle kenmerken

Media

Overige media

Direct contact

Je vindt ons in Bussum, in dit mooie bedrijfspand. Een pand waar we trots op zijn en dat de juiste sfeer ademt; namelijk onze passie voor bakstenen.

Locatie:

Huizerweg 8, 1402 AA Bussum

Telefoon:

035 - 694 7821

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring