035 – 699 6399
info@heyenbeheer.nl
Vastgoedbeheer

Administratief beheer / Financieel Beheer

Het beheer van vastgoed bestaat uit veel uiteenlopende facetten die allemaal veel tijd kosten. Neem bijvoorbeeld het administratief en financieel beheer. Als vastgoedbeheerspecialist kunnen wij jou veel werk en zorgen op dit gebied uit handen nemen. Heyen Beheer biedt verschillende (deel)diensten aan op het gebied van administratief en financieel beheer om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken én tegelijkertijd maximaal rendement te behalen. Efficiënte exploitatie noemen wij dat.

Wat kan Heyen Beheer voor je betekenen?

Wat kan Heyen Beheer voor je betekenen?

Uit ervaring weten wij dat het administratief en financieel beheer een waslijst aan werkzaamheden omvat. Als administratief beheerder kunnen wij je veel daarvan uit handen nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • huurfacturatie
  • huurincasso
  • inkoopbeheer
  • betaling kosten nota’s
  • verrekenen van servicekosten
  • financiële jaaroverzichten
  • versturen van aanmaningen en jaarlijkse huurindexaties
  • en nog veel meer.
Waarom administratief beheer uitbesteden?

Waarom administratief beheer uitbesteden?

Voor de meeste vastgoedeigenaren geldt dat beheertaken niet echt tot hun corebusiness behoren. Het zelf beheren en uitvoeren ervan, kan fiscaal zelfs nadelige gevolgen hebben. Efficiënte exploitatie kan een hoger rendement opleveren. Daarom kan het verstandig zijn om het beheer uit te besteden aan een professionele partij.

Als vastgoedbeheerspecialist behoren beheertaken namelijk wel tot ónze corebusiness. Bij Heyen Beheer zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en houden we alle wijzigingen nauwlettend in de gaten. Zo weet je zeker dat de administratie voldoet aan de huidige wet- en regelgeving en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Uiteraard behoud je zelf de controle het beheer van je vastgoedportefeuille. Hiervoor ontvang je elk kwartaal een financieel overzicht van ons met alle relevante informatie.

Maatwerk vastgoedbeheer

Maatwerk vastgoedbeheer

Uiteraard is het ook mogelijk om niet de volledige, maar een deel van de administratie uit te besteden aan Heyen Beheer. Onze beheerdiensten kunnen op maat worden samengesteld. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Contact opnemen

Direct contact

Je vindt ons in Bussum, in dit mooie bedrijfspand. Een pand waar we trots op zijn en dat de juiste sfeer ademt; namelijk onze passie voor bakstenen.

Locatie:

Huizerweg 8, 1402 AA Bussum

Telefoon:

035 – 699 6399

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring