035 – 699 6399
info@heyenbeheer.nl
Vastgoedbeheer

Welkom bij Heyen Vastgoedbeheer

Heyen Beheer in Bussum is een gerenommeerde, particuliere vastgoedgroep. We richten ons, door heel Nederland, op het verwerven, ontwikkelen en beheren van vastgoed door heel Nederland. Als onderdeel van de Heyen Groep – waaronder naast vastgoedbeheer ook een makelaarstak en een VvE Beheer afdeling vallen – hebben we alle nodige expertises en kennis in huis om vastgoed- en ontwikkeltrajecten van A tot Z te verzorgen en faciliteren. Kortom: Heyen Vastgoedbeheer is vastgoedspecialist in de breedste zin van het woord.

Maak kennis met het team

Vastgoed participaties

Vastgoed participaties

Naast het verwerven, ontwikkelen en beheren van vastgoed behoort participeren in vastgoed(projecten) tot onze één van onze kernactiviteiten. Van woningen en studentenhuisvesting tot kantoren, bedrijfshallen, garages, winkels, leisure en recreatieparken; het zijn allemaal interessante proposities en vastgoedprojecten voor Heyen Beheer. Maar ook buiten de vastgoedmarkt signaleren wij steeds vaker interessante kansen waarbij participatie aantrekkelijk is. Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

De meerwaarde van Heyen Beheer

De meerwaarde van Heyen Beheer

Wij beheren al ons vastgoed zelf en hebben alle expertise in eigen huis. Hierdoor zijn de lijnen kort en de processen efficiënt ingericht. Zo kunnen we onze huurders én relaties niet alleen een uitstekende dienstverlening garanderen, maar ook een snelle en effectieve werkwijze. Heyen Beheer is een gedreven partij met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wij streven naar consolidatie en een constante groei van onze portefeuille. Doordat wij ons kunnen committeren voor eigen rekening en risico, zijn wij al decennia lang een betrouwbare zakenpartner.

“Heyen Beheer, al generaties lang het fundament onder goed renderend vastgoed!”

Family Office samenwerkingen

Family Office samenwerkingen

Als 3e generatie Family Office merken we bij Heyen Beheer dat er buiten de vastgoedsector steeds meer boeiende kansen opduiken waarbij een partnerschap in de meest uitgebreide zin van het woord interessant kan zijn. Of het nu gaat om co-investeringen, venture capital, private equity, buyouts of financieringen, wij zijn altijd geïnteresseerd in een boeiend voorstel. Met onze stabiele huurinkomsten als solide basis en onze focus op langetermijnstrategieën, staat Heyen Beheer bekend als een solide en betrouwbare partner voor elke vorm van partnerschap. Onze deskundigheid, vaardigheden, toekomstgerichte blik en toewijding zorgen ervoor dat we consequent significante meerwaarde creëren voor de ideeën en bedrijven waarin we investeren, in elke mogelijke vorm.

Bent u benieuwd of Heyen Beheer als Family Office iets voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op

Direct contact

Je vindt ons in Bussum, in dit mooie bedrijfspand. Een pand waar we trots op zijn en dat de juiste sfeer ademt; namelijk onze passie voor bakstenen.

Locatie:

Huizerweg 8, 1402 AA Bussum

Telefoon:

035 – 699 6399

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring