035 – 699 6399
info@heyenbeheer.nl
Vastgoedbeheer

Reparatieverzoek

Heb je een spoedeisende reparatie die niet kan wachten? Bel ons dan via 035-6947821.

Minder spoedeisend? Maak dan een keuze tussen de twee onderstaande opties.

Heyenbeheer

Ik ben een huurder

Indienen via formulier

VvE beheer

Ik ben een eigenaar

Indienen via twinq
Beheer reparatieformulier

Beheer reparatieformulier

1Contactgegevens
2Schade

VvE betekent Vereniging van Eigenaars. De vereniging is de vertegenwoordiger van de gezamenlijke appartementseigenaren, die op zijn beurt weer vertegenwoordigd kan worden door een bestuurder. De VvE voert het beheer over de gemeenschap en ziet toe dat elke eigenaar en gebruiker de regels naleeft zoals neergelegd in de splitsingsakte, het splitsingsreglement en eventueel het huishoudelijk reglement.

Als eigenaar van een appartement ben je verplicht lid van een VvE. Je kunt het lidmaatschap dus niet opzeggen. Alleen als je je appartement verkoopt, dan eindigt het lidmaatschap van de Verenging van Eigenaren automatisch.

Een splitsingsakte is een notariële akte waarin het gebouw en de daarbij behorende grond gesplitst is in meerdere appartementsrechten. De splitsingsakte geeft een opsomming van onder meer de zogenaamde privé-gedeelten. Elke appartementseigenaar heeft het exclusieve gebruiksrecht van een privé-gedeelte, zoals een appartementswoning, een berging, een garage, een parkeerplaats, een bedrijfsruimte, etc.

Direct contact

Je vindt ons in Bussum, in dit mooie bedrijfspand. Een pand waar we trots op zijn en dat de juiste sfeer ademt; namelijk onze passie voor bakstenen.

Locatie:

Huizerweg 8, 1402 AA Bussum

Telefoon:

035 – 699 6399

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring