035 - 699 6394
vve@heyen.nl
VvE beheer

VvE: Vereniging van Eigenaren

De afkorting VvE staat voor Vereniging van Eigenaren. Als je in een koopappartement woont, ben je van rechtswege automatisch lid van de VvE en mag je dus je ‘stem’ uitbrengen. Iedere bewoner is immers voor een deel eigenaar van het gebouw. Het is volgens de wet verplicht om de VvE actief te onderhouden. Zo voorkom je dat je te maken krijgt met bijvoorbeeld achterstallig onderhoud.

Waarom VvE Beheer uitbesteden?

Waarom VvE Beheer uitbesteden?

Professioneel VvE beheer staat of valt bij goede communicatie, expertise én onpartijdigheid. Daarbij is het belangrijk dat er een eindverantwoordelijke is die de communicatie in goede banen leidt en zorgt voor efficiënte en adequate opvolging van gemaakte afspraken. Zo ontstaan er nooit misverstanden en voorkom je onnodige onderhoudskosten. Heyen VvE Beheer biedt deze services.

Welke diensten biedt Heyen VvE Beheer

Welke diensten biedt Heyen VvE Beheer

Een VvE kan bij Heyen terecht om het volledige beheer uit handen te geven. Maar je kunt ook gebruik maken van een enkele dienst of een combinatie van deeldiensten. Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van een meerjaren-onderhoudsplan, en kunnen als je wil ook de uitvoering ervan voor onze rekening nemen. Wil je liever alleen de (betalings-)administratie uit handen geven of zoek je iemand om de jaarlijkse (leden)vergadering voor te zitten? Ook daarvoor kan je terecht bij Heyen VvE Beheer. Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen

Waarom Heyen VvE Beheer

Waarom Heyen VvE Beheer

Heyen VvE Beheer biedt veel voordelen. Door onze jarenlange ervaring en brede kennis in de vastgoedsector zijn wij volledig op de hoogte van de wettelijke eisen voor een gezond functionerende VvE. Wij zorgen voor een eigen, vaste VvE beheerder die het persoonlijke aanspreekpunt is voor iedereen binnen de VvE, zowel bewoners als leveranciers. De VvE Beheerder heeft daarnaast nog een heel team achter zich staan dat waar nodig kan ondersteunen. Hiermee ben je verzekerd van de beste service.

Als klant van Heyen VvE Beheer krijg je bovendien toegang tot het handige VvE beheerportaal Twinq. Een handige en gebruiksvriendelijke tool waarmee je op elk gewenst moment toegang hebt tot alle gegevens van je VvE.

Inloggen beheerportaal
Privacyverklaring van de VvE afdeling

Direct contact

Je vindt ons in Bussum, in dit mooie bedrijfspand. Een pand waar we trots op zijn en dat de juiste sfeer ademt; namelijk onze passie voor bakstenen.

Locatie:

Huizerweg 8, 1402 AA Bussum

Telefoon:

035 - 699 6394

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring