035 - 699 6394
vve@heyen.nl
VvE beheer

VvE Beheer uit handen geven

Iedere VvE streeft hetzelfde doel na: namelijk het beheren en onderhouden van de gemeenschappelijke gedeelten in een appartementencomplex. Belangrijke en uitdagende speerpunten daarbij zijn het behartigen van ieders belangen en behouden van een gezonde financiële balans. Hoewel de doelstellingen van alle VvE’s gelijk zijn, kan de wijze waarop deze worden ingevuld per VvE erg verschillen. Hoeveel bouwtechnische, financiële en administratieve kennis is er binnen de VvE aanwezig, hoeveel tijd zijn mensen bereid te investeren in de VvE, is er financiele speelruimte voor onderhoud en verbeteringen? Het speelt allemaal mee. Het kan dan ook voor iedereen prettig zijn om het VvE Beheer uit te besteden aan een professionele, ervaren VvE beheerder.

Wat biedt Heyen VvE Beheer?

Wat biedt Heyen VvE Beheer?

Het ervaren team van Heyen VvE Beheer beheert inmiddels al meer dan 50 VvE’s door het hele land. Hoewel iedere VvE uniek is, weten wij met onze jarenlange ervaring als geen ander waar de behoeften liggen en wat de belangrijkste wensen zijn binnen VvE’s. We maken gebruik van de nieuwste software en gebruiksvriendelijke beheertools zodat iedereen altijd inzicht heeft in de laatste stukken en documenten. Bovendien kies je met Heyen Beheer voor optimale dienstverlening en zekerheid.

De voordelen van Heyen VvE Beheer:

De voordelen van Heyen VvE Beheer:

  • Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een vrijblijvende offerte
  • Eén vaste VvE beheerder met ervaren team op kantoor
  • Uitstekende dienstverlening met hoge mate van servicegerichtheid
  • Kortom: we hebben alle expertise en kennis in huis voor goed en actief VvE beheer
  • Je hebt 24/7 digitaal inzicht in de VvE administratie
  • Ledenvergadering? Wij regelen voor onze lokale klanten gratis vergaderruimte
  • Wij berekenen geen percentages over groot onderhoud. Je weet waar je aan toe bent en krijgt geen verrassingen achteraf
  • VvE Beheer bij Heyen kan al vanaf € 12,50 per appartement per maand
Vrijblijvende offerte Heyen VvE Beheer

Vrijblijvende offerte Heyen VvE Beheer

Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw Vereniging van Eigenaren, in Bussum, Naarden of omgeving? Ondervind je problemen bij de huidige VvE beheerder? Vul onderstaand formulier in en laat je verrassen.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Direct contact

Je vindt ons in Bussum, in dit mooie bedrijfspand. Een pand waar we trots op zijn en dat de juiste sfeer ademt; namelijk onze passie voor bakstenen.

Locatie:

Huizerweg 8, 1402 AA Bussum

Telefoon:

035 - 699 6394

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring