035 – 699 6399
info@heyenbeheer.nl
Vastgoedbeheer

Technisch Beheer

Technisch beheer is een vak apart en vereist kennis en ervaring. Een loodgieter inschakelen, dat kan iedereen. Het opstellen van een efficiënte meerjaren-onderhoudsplanning of het afsluiten van contracten met vaste leveranciers gaan echter verder dan dat. Technisch beheer is gericht op lange termijnvisie: door technisch beheer goed op orde te hebben, behaal je maximaal rendement uit je vastgoedbezit op de langere termijn.

Onderhoud & advies

Onderhoud & advies

Vastgoedmanagement gaat hand in hand met optimaal onderhoud. Naast administratief en financieel beheer verzorgt Heyen Beheer ook het technisch beheer van vastgoedobjecten. Onze technisch beheer afdeling biedt hierin een breed scala aan diensten. Denk aan uiteenlopende onderhoudsaspecten en werkzaamheden die voortvloeien uit het meerjaren-onderhoudsplan, (onverwachte) reparatieverzoeken vanuit de eigenaar en/of gebruiker, maar ook voorlichting en advies op het gebied van:

  • Brandveiligheid
  • Onderhoudsplanning
  • Facility management
  • Gebouwautomatisering
  • Klimaatbeheersing
  • Verduurzaming
  • Waterbeheer
  • Energiemanagement
  • Verbouwingsopgaven
Persoonlijk aanspreekpunt

Persoonlijk aanspreekpunt

Voor huurders is het prettig als er een vast aanspreekpunt is, zodat defecten of storingen direct kunnen worden opgepakt en verholpen. Dit beperkt eventuele vervolgschade, zorgt voor zo min mogelijk overlast voor de gebruiker(s) en voor optimale klanttevredenheid. Je kunt je reparatieverzoek eenvoudig online indienen via dit formulier.

Reparatieverzoek formulier

Volledig ontzorgd

Volledig ontzorgd

Naast het afhandelen van reparatieverzoeken voert Heyen Beheer controles uit met betrekking tot de onderhoudsstaat van je vastgoedobject(en). Zo houden we onder andere toezicht op afgesloten servicecontracten voor (technische) installaties en zorgen voor technische begeleiding bij bijvoorbeeld groter onderhoud of verbouwingen. Ook het opstellen van een meerjaren-onderhoudsplanning (MJOP) is één van de aangeboden diensten van Heyen Beheer. Om je als eigenaar volledig te ontzorgen, regelen wij tenslotte ook huuropzeggingen en eindinspecties, inclusief het aan- en afmelden van nutsvoorzieningen. Ben je benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Direct contact

Je vindt ons in Bussum, in dit mooie bedrijfspand. Een pand waar we trots op zijn en dat de juiste sfeer ademt; namelijk onze passie voor bakstenen.

Locatie:

Huizerweg 8, 1402 AA Bussum

Telefoon:

035 – 699 6399

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring