035 – 699 6399
info@heyenbeheer.nl
Vastgoedbeheer

Commercieel Beheer

Bij de verhuur van een woning, bedrijfsruimte of ander soortig vastgoed komt veel kijken. Denk aan het vinden van de juiste huurder, huurders screenen en een marktconforme huurprijs bepalen, duidelijke communicatie, het opstellen en verstrekken van juridisch correcte documenten en contracten etc. Je hebt er al snel een hele dagtaak aan. Heyen Beheer heeft door haar jarenlange ervaring en kundige medewerkers alle expertise in huis en neemt deze taken graag uit handen.

Vind de juiste huurder

Vind de juiste huurder

Het succes van een vastgoedbelegging wordt mede bepaald door de commerciële exploitatie van het vastgoedobject. Bij Heyen Beheer brengen wij de juiste huurders bij de juiste locatie. We hebben diverse tools en een uitgebreid relatienetwerk tot onze beschikking om de juiste doelgroep voor een bestemming te vinden. Bovendien ligt ons kantoor op een strategische plek in Bussum, waardoor we goed zichtbaar en makkelijk bereikbaar zijn.

Voorkomen van leegstand

Voorkomen van leegstand

Bij Heyen Beheer bouwen we continu relaties waarbij transparantie en vertrouwen voorop staan. Hiervoor plannen we bijvoorbeeld regelmatige contactmomenten met onze huurders, opdrachtgevers en leveranciers. Een duurzame (huur)relatie met duidelijke communicatie is belangrijk voor de continuïteit binnen je vastgoedportefeuille. Niet in de minste plaats om het leegstandsrisico te minimaliseren.

Hoger rendement

Hoger rendement

Naast alle hierboven genoemde commerciële beheerwerkzaamheden, signaleren wij ook trends en ontwikkelingen rondom de markt- en financiële positie van het bij ons ondergebrachte vastgoed en houden we toezicht op het naleven van de huurovereenkomsten. Zo zorgen wij behalve voor tevreden huurders ook voor optimale dienstverlening én een hoger rendement voor de verhuurder.

Direct contact

Je vindt ons in Bussum, in dit mooie bedrijfspand. Een pand waar we trots op zijn en dat de juiste sfeer ademt; namelijk onze passie voor bakstenen.

Locatie:

Huizerweg 8, 1402 AA Bussum

Telefoon:

035 – 699 6399

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring