035 - 694 7821
info@heyen.nl
Makelaardij

Gratis waardebepaling aanvragen

Bij Heyen Makelaars is een waardebepaling voor verkoop geheel gratis. Je kunt de gratis waardecheck aanvragen via onderstaand formulier. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk, vrijblijvend contact met je op.

Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Veelgestelde vragen waardebepaling

Een waardebepaling voor de verkoop van je huis is bij Heyen Makelaars geheel gratis. Als je contact met ons opneemt, komen we vrijblijvend bij je langs voor een kennismakingsgesprek waarbij we je meer vertellen over ons, onze werkwijze en de waardebepaling van de woning. Vraag de gratis waardecheck nu aan via het online aanvraagformulier, dan plannen we een afspraak.

Goede vraag. Beide geven een indicatie van de verkoopwaarde van je huis, maar er is wel degelijk verschil tussen een waardebepaling en een taxatie. Bij een waardebepaling of waardecheck, met als doel de woning in verkoop te zetten, wordt naast een berekening van de actuele verkoopwaarde van je woning, rekening gehouden met een verkoopstrategie. Een taxatierapport is meestal nodig voor een financiering en wordt opgesteld na uitgebreid(er) onderzoek naar de woning. Het is een officieel en uitgebreid document dat aan specifieke eisen moet voldoen. Een waardebepaling is vrijblijvend en daarom voor een financiering niet voldoende.

Bij een waardecheck van je woning kijken we onder andere naar de transactieprijzen van vergelijkbare woningen in de directe omgeving, de locatie en de onderhoudsstaat. Met onze kennis en ervaring als makelaar in de regio kunnen wij reëel de waarde van je huis bepalen.

Direct contact

Je vindt ons in Bussum, in dit mooie bedrijfspand. Een pand waar we trots op zijn en dat de juiste sfeer ademt; namelijk onze passie voor bakstenen.

Locatie:

Huizerweg 8, 1402 AA Bussum

Telefoon:

035 - 694 7821

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring