035 - 694 7821
info@heyen.nl
Algemeen

Hey, wij zijn de Makelaars van Heyen

Een huis kopen of verkopen is een spannende stap, met niet alleen financiële maar ook een grote emotionele impact. Je verruilt een vertrouwde plek voor een nieuwe, die nog helemaal als jouw thuis moet gaan voelen. Kun je wel wat hulp gebruiken bij deze stap? Ons team van ervaren makelaars staat voor je klaar! Met betrokkenheid, inlevingsgevoel en alle nodige kennis in de makelaarswereld helpt Heyen Makelaars graag om jouw woondroom te realiseren.

Maak kennis met ons betrokken team!

Harmen

Harmen

Oprecht, energiek, daadkrachtig en doortastend

Harmen werkt sinds 2008 bij Heyen Makelaars en is onze deskundige ‘rots in de branding’. Hij weet als geen ander hoe je onderhandelt en een woning kunt aanprijzen. De woningmarkt kent voor hem geen geheimen. Harmen komt graag en uiteraard geheel vrijblijvend bij je langs om te vertellen wat Heyen Makelaars voor je kan betekenen.

Erica

Erica

Mensgericht, empathisch, betrouwbaar en belangstellend.

Erica is iemand die weet waar ze het over heeft en bovendien is ze een prettige persoonlijkheid. Bij Erica weet je zeker dat je de aandacht krijgt die je verdient. Ze houdt persoonlijk contact met je op de manier die jou uitkomt: telefonisch, per WhatsApp of per e-mail. Ze heeft oprechte interesse in jou als klant en zet zich meer dan 100% in om het beste resultaat voor je te bereiken.

Natascha

Natascha

Loyaal, hulpvaardig, geduldig en creatief.

Natascha is al zo’n 30 jaar in dienst bij Heyen Makelaars en kent dan ook alle ‘ins en outs’. Met haar vriendelijke aard is ze altijd bereid je te helpen met je vraag. Net als Hilde houdt Natascha zich meestal bezig met de belangrijke zaken achter de schermen, zoals het opmaken van contracten, aanmelden van woningen en vele andere administratieve handelingen. Ze zet zich elke dag weer voor de volle 100% in om alles in goede banen te leiden.

Waar wij voor staan

Bij Heyen Makelaars vinden wij het belangrijkste dat jij centraal staat, in alles wat wij doen. Wij streven naar het hoogst haalbare voor jou en zetten daarin ons beste beentje voor. Als jij tevreden en blij bent, hebben wij ons doel bereikt.

Direct contact

Je vindt ons in Bussum, in dit mooie bedrijfspand. Een pand waar we trots op zijn en dat de juiste sfeer ademt; namelijk onze passie voor bakstenen.

Locatie:

Huizerweg 8, 1402 AA Bussum

Telefoon:

035 - 694 7821

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring