035 - 694 7821
info@heyen.nl
Makelaardij

Aan- en verhuurbemiddeling

Je woning of appartement verhuren? Als verhuurmakelaar vinden we samen met jou een geschikte, betrouwbare huurder en bieden we van begin tot het einde ondersteuning in het verhuurproces. Zo screent Heyen Makelaars onder andere op kredietwaardigheid en bemiddelen we tussen jou en de potentiële huurder(s). Kortom, we nemen je veel werk uit handen, én verkleinen voor jou de risico’s.

Waarom een verhuurmakelaar?

Waarom een verhuurmakelaar?

Als ervaren verhuurmakelaar in Bussum is Heyen Makelaars goed op de hoogte van de huurmarkt en (marktconforme) –prijzen in het Gooi en omstreken, en tevens in de regio Amsterdam. We kunnen potentiële huurders voor je screenen op kredietwaardigheid en antecedenten. Alleen dáárom al loont het om een verhuurmakelaar in te schakelen. Daarnaast begeleiden wij het huurproces van begin tot het eind; van bezichtigingen en screening tot het opstellen van het huurcontract. Daarbij houden we je van elke stap op de hoogte. Last but not least, waarom het inhuren van een verhuurmakelaar aan te raden is; wij voldoen altijd aan de actuele wet- en regelgeving en maken NVM-huurcontracten op maat.

Naast woonruimtes verzorgt en bemiddelt Heyen Makelaars ook bij de verhuur van andere panden, zoals winkel- of kantoorruimte, bedrijfsruimte, garageboxen, maar ook parkeerplaatsen.

Woning huren via een makelaar

Woning huren via een makelaar

Als verhuurmakelaar bieden we niet alleen panden te huur aan, maar hebben we ook vaak een interessant aanbod aan huurwoningen en –appartementen. Ben je op zoek naar een passende huurwoning in de regio het Gooi? Misschien is huren via een makelaar dé oplossing voor jou. Heyen Makelaars beschikt over een groot netwerk en begeleidt jou graag in je zoekproces. Neem gerust contact met ons op voor de voorwaarden en tarieven en laat ons jouw woonwensen vervullen.

Contact opnemen

Direct contact

Je vindt ons in Bussum, in dit mooie bedrijfspand. Een pand waar we trots op zijn en dat de juiste sfeer ademt; namelijk onze passie voor bakstenen.

Locatie:

Huizerweg 8, 1402 AA Bussum

Telefoon:

035 - 694 7821

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring