035 - 694 7821
info@heyen.nl
Makelaardij

Huis verkopen? Heyen Makelaars regelt het!

Woningen verkopen is al decennia lang dagelijkse kost voor Heyen Makelaars. Dat betekent niet dat we het oppakken als ‘lopende bandwerk’. Wij weten namelijk als geen ander dat achter elke verkoop een persoonlijk verhaal schuilt. Wat de reden van verkoop ook is;  wij luisteren naar je wensen en geven onze deskundige en objectieve kijk op de verkoop en de pluspunten van je huis. Met onze heldere aanpak en 80 jaar lange ervaring en expertise kunnen we veel voor je betekenen. Ons als verkoopmakelaar inschakelen, scheelt jou geld, tijd én zorgen!

Wat kun je verwachten van Heyen verkoopmakelaars:

Wat kun je verwachten van Heyen verkoopmakelaars:

  • Advies over de verkoopstrategie en een duidelijk plan van aanpak. We leggen alle afspraken helder vast, zodat je steeds weet waar je aan toe bent.
  • Bepalen van de juiste vraagprijs voor je huis, uiteraard altijd in overleg. Met onze kennis van de lokale markt en met behulp van referenties en onderzoek, adviseren we je over de beste vraagprijs met een prognose van de opbrengst.
  • Open communicatie over het verloop van de verkoop en persoonlijk verslag van de bezichtigingen.
  • Extra aandacht voor je woning door vermelding op Funda en social media zoals Facebook en Instagram.
  • Foto’s gemaakt door een beroepsfotograaf voor een professionele en meest gunstige presentatie van jouw woning.
  • Professionele NEN-meting en plattegronden uitgevoerd door een deskundig, betrouwbaar bedrijf – waarmee wij al jarenlang samenwerken – voor de juiste verkoopinformatie. Eventueel in combinatie met een Energielabel.
  • Promotie van jouw huis in onze etalages.
  • Persoonlijke begeleiding tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Nodig je ons uit voor een gesprek? Dan maken we een persoonlijk advies op maat voor de verkoop van jouw huis.

Gesprek aanvragen

Jouw persoonlijke verkoopteam

Jouw persoonlijke verkoopteam

Tijdens het verkooptraject houden we je steeds op de hoogte van alle afspraken, geven we inzicht in de Funda-statistieken en vertellen we je persoonlijk hoe de bezichtigingen zijn gegaan. Dankzij ons team van 18 collega’s, met elk hun eigen expertise(s), heeft Heyen Makelaars een enorme hoeveelheid kennis in huis én zijn we (bijna) altijd bereikbaar voor je: per e-mail, telefoon of Whatsapp. Zie ons kantoor maar als jouw persoonlijke verkoopteam!

Direct contact

Je vindt ons in Bussum, in dit mooie bedrijfspand. Een pand waar we trots op zijn en dat de juiste sfeer ademt; namelijk onze passie voor bakstenen.

Locatie:

Huizerweg 8, 1402 AA Bussum

Telefoon:

035 - 694 7821

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring