035 - 694 7821
info@heyen.nl
Makelaardij

Een huis kopen

Je droomhuis gezien? De woning bezichtigen en een bod uitbrengen, je kunt het natuurlijk zelf. De meeste informatie over aangeboden panden is vrij beschikbaar. Waarom dan een aankoopmakelaar inschakelen? Omdat wij met onze expertise risico’s wegnemen en je kunnen behoeden voor een mis- of te dure aankoop. Én omdat we geld voor je kunnen verdienen, door scherp te onderhandelen. Kortom: we nemen je zorgen uit handen die komen kijken bij de aankoop van een huis. Dit is tenslotte een van de grootste investeringen van je leven!

Daarom een (NVM-)Makelaar

Daarom een (NVM-)Makelaar

De aankoop van een nieuw huis is een bijzondere, spannende gebeurtenis. Een belangrijke stap in je leven, die je niet elke dag neemt en die mede daarom meestal ook heel leuk is. Dat laatste houden we graag zo. En dáár kan Heyen Makelaars je bij helpen. Met onze expertise kunnen wij voorkomen dat je de zogenoemde kat in de zak koopt. We bemiddelen en onderhandelen scherp bij de aankoop van je nieuwe woning en nemen daardoor allerlei zorgen bij je weg. Zodat het voor jou vooral gaat om het gevoel dat je hebt bij een huis. En of je het helemaal voor je ziet als jouw toekomstige ‘thuis’.

Zoektocht naar jouw droomhuis

Zoektocht naar jouw droomhuis

Helaas is het vínden van een huis of (bedrijfs-)pand, niet altijd even makkelijk. Daarom kun je bij jouw zoektocht naar een nieuwe woning rekenen op de hulp van Heyen Makelaars. Met meer dan 80 jaar aan vastgoedkennis en –ervaring, hebben we een rotsvaste reputatie opgebouwd als betrouwbare makelaar. Daarbij genieten we de waardering van vooraanstaande collega’s uit het vastgoed vak, met wie we nauw samenwerken, zodat we jou als klant altijd de beste service kunnen bieden. Doordat we informatie hebben over woningen en (bedrijfs-)panden die nog niet op de markt zijn, loop je met een NVM-makelaar in de arm áltijd een stapje voor. Vertel ons wat je woonwensen zijn, welk type huis je zoekt, in welke omgeving en binnen welk budget. Dan gaan wij op zoek naar dé woning voor jou!

Direct contact opnemen

Nog even op een rij, wat wij voor je doen:

Nog even op een rij, wat wij voor je doen:

  • Heyen Makelaars maakt samen met jou een analyse van je woonwensen en -eisen
  • We informeren en adviseren je over alle woonwijken en –buurten in ’t Gooi
  • We begeleiden je bij het bezichtigen van een huis en maken een eerste inschatting van de bouwkundige staat. Bij twijfel schakelen we een specialist in voor verder bouwkundig onderzoek.
  • We onderzoeken de privaat- en publiekrechtelijke aspecten van de woning en eventuele contracten (denk aan erfpacht, splitsingsakte of recht van overpad van buren, etc.)
  • Wij vertegenwoordigen jou in het biedingsproces en adviseren je over eventuele voorbehouden. Zodat je je nieuwe huis koopt tegen de beste prijs én met de beste voorwaarden.
  • Ga je over tot aankoop van de woning, dan adviseren we over de overeenkomst, notariskeuze en controleren we zorgvuldig de koopakte voor je.
  • Tot slot begeleiden we je bij de voorinspectie en de definitieve overdracht van de woning.
De kracht van Heyen Makelaars

De kracht van Heyen Makelaars

Bij Heyen Makelaars vinden we het belangrijk dat je altijd één vast aanspreekpunt hebt. Iemand die jouw wensen kent en aanvoelt wat je zoekt. Onze persoonlijke aanpak is onze kracht. Dat neemt natuurlijk niet weg dat ons hele team voor je klaar staat bij de zoektocht naar en aankoop van een nieuwe woning. Én bij de verkoop van je woning natuurlijk.

Hey, kunnen wij je helpen?

Heb je jouw droomhuis zelf al gevonden, maar wil je graag een beetje hulp bij het laatste deel van het aankooptraject? Bijvoorbeeld bij het bieden, de prijsonderhandeling, of de koopakte? Of wil je dat wij samen met jou op zoek gaan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan vertellen we graag meer over ons, onze diensten en tarieven.

Direct contact

Je vindt ons in Bussum, in dit mooie bedrijfspand. Een pand waar we trots op zijn en dat de juiste sfeer ademt; namelijk onze passie voor bakstenen.

Locatie:

Huizerweg 8, 1402 AA Bussum

Telefoon:

035 - 694 7821

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring