035 - 694 7821
info@heyen.nl
Makelaardij

Taxatie van woningen

Je huidige woning verkopen, een nieuw huis op het oog of een verbouwing gepland? Voor een financieringsaanvraag, maar ook voor de verdeling van de boedel bij een echtscheiding of van een erfenis, is een taxatie nodig. Die kunnen wij voor je verrichten. Als een van de weinige makelaarskantoren heeft Heyen Makelaars een afdeling die zich uitsluitend bezighoudt met het taxeren van woningen in Het Gooi, de Vechtstreek en Almere. Door efficiëntie én onze ruime ervaring, kunnen we al binnen enkele dagen een gevalideerd taxatierapport uitbrengen, tegen bovendien een zeer aantrekkelijk tarief.

Snel een taxatierapport nodig?

Snel een taxatierapport nodig?

Voor elke taxatie die verband houdt met een geldlening (zoals de aankoop van een woning, oversluiten of een extra hypotheek), heeft de geldverstrekker een door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) gevalideerd taxatierapport nodig. Omdat een taxatierapport vaak het sluitstuk is van de hypotheekaanvraag, is er meestal haast bij geboden. Laat je je taxatie door Heyen Makelaars uitvoeren, dan hoef je je geen zorgen te maken om de termijn. ‘Gisteren klaar’, dat redden we niet. Maar meestal kunnen wij binnen twee dagen na opname al een gevalideerd taxatierapport leveren. Nog sneller een taxatierapport nodig? Vraag dan onze spoedtaxatie aan!

Aanvragen

Snel een taxatierapport nodig?

Snel een taxatierapport nodig?

Een gevalideerd taxatierapport van Heyen Makelaars wordt geaccepteerd door alle geldverstrekkende instellingen in Nederland. Onze taxateur, Bram Dudok de Wit, is ingeschreven in het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs (NRVT) en heeft al 30 jaar ervaring in het taxeren van woningen in Het Gooi, de Vechtstreek en Almere. Een gevalideerd taxatierapport bevat o.a. de volgende onderdelen:

  • Kadastrale gegevens
  • Bestemmingsplan en bodeminformatie
  • Inventarisatie en waardering van een eventueel mee te financieren verbouwing
  • Meetrapport
  • Bouwkundig rapport
  • Energieprestatiecertificaat (Energielabel).

Meerwaarde van Heyen taxaties:

Omdat het taxatierapport vaak het sluitstuk is bij een financieringsaanvraag, is er meestal haast bij geboden. Heyen Makelaars kan op zeer korte termijn, in de regel al binnen twee dagen na opname, een gevalideerd rapport leveren. Onze kennis, kunde en ervaring in het publiceren en valideren van taxatierapporten is de basis voor onze snelheid van werken. En wanneer nodig, kunnen we – in overleg – ook een spoedtaxatie voor je uitvoeren.

Dankzij onze ervaring en expertise, gaat onze snelheid van werken te allen tijde gepaard met de gewenste en gepaste betrouwbaarheid van het validatierapport. Bij Heyen Makelaars staan we bekend om onze accuratesse en gaat kwaliteit altijd bóven kwantiteit.

Een taxateur van Heyen Makelaars laat zich nooit verleiden om tegemoet te komen aan wensen of waarden van externe partijen. Je kan erop vertrouwen dat wij te allen tijde discretie en integriteit bewaren.

Direct contact

Je vindt ons in Bussum, in dit mooie bedrijfspand. Een pand waar we trots op zijn en dat de juiste sfeer ademt; namelijk onze passie voor bakstenen.

Locatie:

Huizerweg 8, 1402 AA Bussum

Telefoon:

035 - 694 7821

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring