035 - 694 7821
info@heyen.nl
Makelaardij

Woning taxatie nodig in Blaricum, Laren of Eemnes? Nu slechts € 499,-

Kies voor Heyen Makelaars en ontvang een waardebepaling of een gevalideerd taxatierapport voor je woning, uitgevoerd door onze erkende en onafhankelijke profesionele taxateurs. Onze taxateurs zijn allemaal gekwalificeerd bij NRVT, Stichting Vastgoed Cert en het NWWI. De gevalideerde taxatierapporten worden altijd erkend door alle kredietverleners, banken en hypotheekverstrekkers.

Heyen Makelaars is een van de oudste makelaars kantoren van ’t Gooi en kent de waarde vastgoed in Laren, Blaricum en Eemnes als geen ander.

Woning taxatie

Woning taxatie

Alleen nieuwsgierig naar de verkoopwaarde van je woning ? Wil je weten wat je huis op dit moment waard is? Vraag nu een gratis waardebepaling aan en ontvang geheel vrijblijvend snel een indicatie van de waarde!

Vraag nu gratis en vrijblijvend je waardebepaling aan voor een sneak peek in de marktwaarde

Als je een officiële en bindende rapport voor bijvoorbeeld je hypotheekverstrekking nodig hebt, is een taxatie de beste keuze. Vraag nu een taxatierapport aan voor slechts € 499,- en verzeker jezelf van een gedetailleerd en gevalideerd taxatie rapport.

Vraag nu je vrijblijvende offerte aan voor een complete en gevalideerde taxatie tegen het speciale tarief van €499,- all-in. Claim deze aanbieding vandaag nog!

Waardebepaling aanvragen

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Taxatie aanvragen

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring
Taxaties

Taxaties

Voor verschillende doeleinden kan het noodzakelijk zijn om een taxatierapport van een woning te hebben. Een variatie aan alledaagse redenen zijn:

  • Hypotheektaxateur: Het laten uitvoeren van een taxatierapport is vaak vereist voor hypotheekaanvragen bij banken en geldverstrekkers, om het leenbedrag te bepalen.
  • Eigendomsoverdracht: Bij het overdragen van eigendom willen zowel kopers als verkopers de actuele marktwaarde van de woning kennen om de juiste overeenkomst te sluiten.
  • Erfenis afhandeling: Bij de afhandeling van een erfenis of schenking kan het nodig zijn om de waarde van een woning vast te stellen voor belastingdoeleinden, zoals successierecht, erfbelasting en inkomstenbelasting.
  • Belastingaangifte en waardering onroerende zaken (WOZ): Een taxatierapport kan van belang zijn bij het invullen van belastingaangiften en het aanvechten van een te hoge WOZ-waarde. Dit geldt met name voor de onroerendezaakbelasting (OZB) en de waardering onroerende zaken (WOZ), evenals andere vormen van vermogensbelasting.
  • Scheiding en taxatierapport: Bij een echtscheiding kan een taxatierapport van nut zijn om de waarde van de gezamenlijke woning vast te stellen, alvorens een eerlijke verdeling van de bezittingen en boedel plaatsvindt.
  • Taxatie voor renovatieprojecten: Bij het plannen van renovatieprojecten kan een taxatierapport nuttig zijn om de waardeverandering na de verbouwing te beoordelen.
  • Verzekering en taxatie: Bij het aanvragen van een (opstal)verzekering kan een taxatierapport helpen om de juiste verzekeringspremie te bepalen en ervoor te zorgen dat het pand goed gedekt is.
  • Taxatie voor juridische geschillen: In situaties van gerechtelijke conflicten, bijvoorbeeld bij onteigening of conflicten over erfgrenzen, kan een onafhankelijke taxatie van de woning vereist zijn.

Direct contact

Je vindt ons in Bussum, in dit mooie bedrijfspand. Een pand waar we trots op zijn en dat de juiste sfeer ademt; namelijk onze passie voor bakstenen.

Locatie:

Huizerweg 8, 1402 AA Bussum

Telefoon:

035 - 694 7821

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring