035 - 694 7821
info@heyen.nl
Makelaardij

(NWWI) taxatie voor je woning in Huizen nodig? Nu € 499,- bij Heyen Makelaars

Kies voor Heyen Makelaars en ontvang een gevalideerd taxatierapport voor je woning of appartement. Opgesteld door een erkende, onafhankelijke taxateur. De taxaties zijn geschikt voor NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Onze gevalideerde, onafhankelijke taxateurs hebben aansluiting bij NWWI, Stichting Vastgoed Cert en het NRVT.  De taxatie rapporten worden erkend door alle hypotheekverstrekkers en banken. 

Benieuwd naar de geschatte verkoopwaarde van je woning? Vraag nu een gratis waardebepaling aan en krijg snel inzicht in de marktwaarde van je huis.

Taxatie voor je woning in Huizen

Taxatie voor je woning in Huizen

Vraag hieronder gratis en vrijblijvende je waardebepaling aan en krijg inzicht in de waarde van je woning!

Voor een compleet en gevalideerd rapport dat geschikt is voor alle doeleinden, is een formele taxatie essentieel. Vraag nu een taxatie aan en ontvang de meest nauwkeurige en betrouwbaarste waarde van je woning.

De perfecte kans voor een goedkope taxatie! Claim nu de aanbieding voor een complete en gevalideerde taxatie voor slechts €499,- incl BTW.

Waardebepaling aanvragen

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Taxatie aanvragen

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring
Taxaties

Taxaties

Het kan voorkomen dat iemand een taxatierapport van een woning nodig heeft om uiteenlopende redenen. Verschillende veelvoorkomende beweegredenen zijn:

  • Taxatie voor hypotheekaanvraag: Bij het aanvragen van een hypotheek wordt meestal een taxatierapport vereist door banken en geldverstrekkers om de waarde van de woning te bepalen.
  • Woningwaarde bepaling: Bij aan- en verkoop van een woning is het essentieel om te weten wat de actuele marktwaarde is om een passende prijs te bepalen.
  • Erfenisonderzoek: Bij de behandeling van een erfenis of schenking kan het essentieel zijn om de waarde van een woning vast te stellen voor fiscale doeleinden, zoals successierechten, erfbelasting en inkomstenbelasting.
  • OZB taxatie en belastingaangifte: Voor het correct invullen van belastingaangiften en het aanvechten van een te hoge WOZ-waarde kan een taxatierapport nodig zijn. Dit is vooral het geval bij de onroerendezaakbelasting (OZB) en de waardering van onroerende zaken (WOZ), en andere vormen van vermogensbelasting.
  • Taxatierapport en echtscheiding: In geval van een echtscheiding kan een taxatierapport nuttig zijn om de waarde van de gezamenlijke woning vast te stellen, voordat de bezittingen en boedel eerlijk verdeeld worden.
  • Taxatie bij renovatieplannen: Als een eigenaar van plan is om renovaties aan de woning te doen, kan een taxatierapport nuttig zijn om de waardeverandering na de renovatie te bepalen.
  • Verzekering en waardebepaling: Bij het afsluiten van een (opstal)verzekering kan een taxatierapport van waarde zijn om de juiste verzekeringspremie te beoordelen en ervoor te zorgen dat het pand voldoende gedekt is.
  • Woningtaxatie voor juridische geschillen: Bij geschillen en juridische zaken, zoals onteigening of erfgrensconflicten, kan een objectieve taxatie van de woning vereist zijn.

Direct contact

Je vindt ons in Bussum, in dit mooie bedrijfspand. Een pand waar we trots op zijn en dat de juiste sfeer ademt; namelijk onze passie voor bakstenen.

Locatie:

Huizerweg 8, 1402 AA Bussum

Telefoon:

035 - 694 7821

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring