035 - 694 7821
info@heyen.nl
Makelaardij

Waardering of taxatie rapport voor gemeente Wijdemeren? Nu goedkoop actie tarief van € 499,- all-in 

Bij Heyen Makelaars kun je rekenen op een scherp vast tarief voor een gevalideerd taxatierapport van je woning en of appartement. Onze erkende, onafhankelijke taxateurs zijn aangesloten bij NRVT, NWWI en Stichting Vastgoed Cert, en de taxaties zijn geschikt voor NHG en geaccepteerd door alle hypotheekverstrekkers.

Op zoek naar een snelle schatting van de waarde van je woning? Vraag nu een gratis waardebepaling aan en ontdek wat jouw huis waard is!

Woning taxatie Wijdemeren

Woning taxatie Wijdemeren

Vraag vandaag jouw gratis en vrijblijvende waardebepaling aan en laat je positief verrassen!

Benieuwd naar de exacte waarde van je woning? Laat een erkende taxatie uitvoeren en ontvang een officieel rapport dat door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd. Vraag nu een taxatie aan en wees goed voorbereid!

Claim nu deze exclusieve aanbieding van een complete en gevalideerde taxatie voor maar €499,- incl BTW.

Waardebepaling aanvragen

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Taxatie aanvragen

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring
Taxaties

Taxaties

Verscheidene redenen kunnen ertoe leiden dat iemand een taxatierapport van een woning nodig heeft. Meerdere gangbare drijfveren kunnen zijn:

  • Taxatierapport voor leningaanvraag: Bij het aanvragen van een lening bij banken en geldverstrekkers, is vaak een taxatierapport nodig om de woningwaarde te bepalen.
  • Reële waardebepaling: Kopers en verkopers willen vaak weten wat de werkelijke waarde van een woning is om een eerlijke prijsafspraak te maken.
  • Erfeniskwestie oplossing: Bij het erven of krijgen van een woning is het vaak vereist om de waarde vast te stellen voor fiscale doeleinden, zoals successiebelasting, erfbelasting en inkomstenbelasting.
  • WOZ taxatie en belastingaangifte: Bij het invullen van belastingaangiften en het aanvechten van een te hoge WOZ-waarde kan een taxatierapport nuttig zijn. Dit is vooral van toepassing op de onroerendezaakbelasting (OZB) en de waardering onroerende zaken (WOZ), evenals andere vormen van vermogensbelasting.
  • Waardebepaling woning bij scheiding: Bij een echtscheidingsprocedure kan een taxatierapport helpen om de waarde van de gezamenlijke woning te bepalen, voordat er een eerlijke verdeling van bezittingen en boedel plaatsvindt.
  • Taxatie voor renovatie-inspanningen: Als een woningeigenaar van plan is om energiebesparende maatregelen te treffen, kan een taxatierapport helpen om de waardeverandering na de maatregelen vast te leggen.
  • Verzekering en taxatieverslag: Bij het aanvragen van een (opstal)verzekering kan een taxatierapport nuttig zijn om de juiste verzekeringspremie vast te leggen en ervoor te zorgen dat het pand adequaat gedekt is.
  • Taxatie vanwege juridische conflicten: In situaties met juridische geschillen, inclusief onteigening of conflicten over erfgrenzen, kan een gedegen woningtaxatie benodigd zijn.

Direct contact

Je vindt ons in Bussum, in dit mooie bedrijfspand. Een pand waar we trots op zijn en dat de juiste sfeer ademt; namelijk onze passie voor bakstenen.

Locatie:

Huizerweg 8, 1402 AA Bussum

Telefoon:

035 - 694 7821

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring