035 - 694 7821
info@heyen.nl
Makelaardij

Scherpe, goedkope woning taxatie nodig? Nu voor € 499,- all-in bij Heyen Makelaars

Heyen Makelaars biedt de beste deal voor een snelle en goedkope (NWWI) taxatie van je appartement en of woning. Onze gecertificeerde, autonome taxateurs zijn gelieerd en aangesloten bij NRVT en Stichting Vastgoed Cert, De taxatierapporten zijn altijd geschikt voor NHG (Nationale Hypotheek Garantie) en worden geaccepteerd door alle geldverstrekkende instellingen.

Een waardebepaling is een handige manier om een globale waarde van je woning te krijgen. Vraag nu een gratis waardebepaling aan en ontdek wat je huis op de huidige markt waard is.

Woning taxatie Muiderberg

Woning taxatie Muiderberg

Vraag hieronder gratis en vrijblijvende je waardebepaling aan en ontdek de eerste glimp van je eigendomswaarde!

Heb je een officieel en bindend rapport nodig? Kies dan voor een taxatie door onze taxateur. Vraag nu een taxatierapport aan en krijg een nauwkeurige en gevalideerde taxatie.

Claim onderstaand jouw offerte voor een complete en gevalideerde taxatie van je woning tegen het speciale actie tarief van €499 all-in.

Waardebepaling aanvragen

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Taxatie aanvragen

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring
Taxaties

Taxaties

Er zijn diverse redenen waarom iemand mogelijk een taxatierapport van een woning nodig heeft. Talrijke vaak voorkomende aanleidingen zijn:

  • Woningtaxatie voor hypotheek: Het is gebruikelijk dat banken en geldverstrekkers een taxatierapport nodig hebben bij een hypotheekaanvraag om de woningwaarde vast te stellen.
  • Realistische prijs: Kopers en verkopers streven vaak naar inzicht in de werkelijke marktwaarde van een woning om tot een eerlijke en realistische prijs te komen.
  • Schenkings- en erfrechtkwesties: In het geval van een woning die geërfd of geschonken wordt, is het veelvuldig noodzakelijk om de waarde vast te leggen voor fiscale doeleinden, inclusief successierecht, erfbelasting en inkomstenbelasting.
  • WOZ-waarde en belastingaangifte: Het kan essentieel zijn om een taxatierapport te hebben voor het invullen van belastingaangiften en het bezwaar maken tegen een hoge WOZ-waarde. Dit is met name relevant voor de onroerendezaakbelasting (OZB) en waardering onroerende zaken (WOZ), evenals andere vormen van vermogensbelasting.
  • Waardering bij echtscheiding: Bij een echtscheidingsprocedure kan een taxatierapport helpen om de waarde van de gezamenlijke woning te bepalen, voordat er een eerlijke verdeling van bezittingen en boedel plaatsvindt.
  • Verbouwing en taxatiewaarde: Voorafgaand aan huisverbouwingen kan een taxatierapport waardevol zijn om de waardeverandering na de renovatie vast te leggen.
  • Taxatie voor verzekeringsdoeleinden: Verzekeringsmaatschappijen kunnen een taxatierapport van de woning vereisen om de juiste verzekeringspremie vast te stellen en ervoor te zorgen dat het pand goed verzekerd is.
  • Taxatierapport bij geschillen: In gevallen van juridische conflicten, waaronder onteigening of erfgrensconflicten, kan een gedegen woningtaxatie nodig zijn.

Direct contact

Je vindt ons in Bussum, in dit mooie bedrijfspand. Een pand waar we trots op zijn en dat de juiste sfeer ademt; namelijk onze passie voor bakstenen.

Locatie:

Huizerweg 8, 1402 AA Bussum

Telefoon:

035 - 694 7821

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring