035 - 694 7821
info@heyen.nl
Makelaardij

Taxatierapport voor woning of appartement in Weesp nodig? Nu voordelig tarief van € 499,- incl BTW.

Bij Heyen Makelaars wordt je woning getaxeerd door een erkende, onafhankelijke taxateur met een professionele en objectieve aanpak. Onze taxateurs zijn aangesloten bij NRVT, Stichting Vastgoed Cert en NWWI. Alle taxatierapporten zijn geschikt voor NHG en worden aanvaard door elke geldverstrekker.

Woning taxatie Weesp

Woning taxatie Weesp

Overweeg je je woning te verkopen? Vraag dan nu een gratis waardebepaling aan en krijg een indicatie van de verkoopwaarde van je huis.

Aarzel niet, vraag hieronder je gratis en vrijblijvende waardebepaling aan en leer je woningwaarde kennen!

Voor een grondige en gevalideerde rapport die ook wordt geaccepteerd door de banken, kies je voor een officiële taxatie. Vraag nu een erkende taxatie aan en weet na afronding hiervan precies wat je huis waard is.

Claim nu de aanbieding voor een complete en gevalideerde taxatie tegen het voordelige tarief van €499,- all in.

Waardebepaling aanvragen

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Taxatie aanvragen

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring
Taxaties

Taxaties

Er zijn verschillende redenen waarom iemand een taxatierapport van een woning nodig zou kunnen hebben. Enkele veelvoorkomende redenen zijn:

  • Hypotheek taxatie: Voor het aanvragen van een lening bij een bank of geldverstrekker, is vaak een taxatierapport vereist. Dit bepaalt het maximale leenbedrag op basis van de woningwaarde.
  • Woningtransactie: Bij zowel aankoop als verkoop willen kopers en verkopers vaak weten wat de actuele marktwaarde van een woning is om een realistische prijs te bepalen of om zeker te zijn van een eerlijke deal.
  • Erfeniskwesties: Wanneer iemand een woning erft of krijgt geschonken, is het vaak noodzakelijk om de waarde ervan te bepalen voor fiscale doeleinden, zoals successiebelasting, erfbelasting en inkomstenbelasting.
  • Fiscale aangifte (OZB en WOZ): Voor het invullen van de belastingaangifte of het maken van bezwaar tegen een hoge WOZ-waarde kan een taxatierapport benodigd zijn. Vooral bij het vaststellen van de onroerendezaakbelasting (OZB) en waardering onroerende zaken (WOZ) of andere vormen van vermogensbelasting.
  • Taxatierapport bij echtscheiding: In het geval van een scheiding kan een taxatierapport van pas komen om de waarde van de gezamenlijke woning te bepalen voordat de bezittingen en boedel eerlijk verdeeld worden.
  • Waardebepaling na energiebesparende investeringen: Als een woningeigenaar van plan is om energiebesparende maatregelen te nemen, kan een taxatierapport helpen om de waardeverandering na de maatregelen vast te stellen.
  • Taxatierapport voor verzekering: Verzekeringsmaatschappijen kunnen een taxatie van de woning vereisen om de juiste verzekeringspremie vast te stellen en te garanderen dat het pand afdoende verzekerd is.
  • Juridische zaken en taxatie: In het geval van juridische geschillen, waaronder onteigening of geschillen over erfgrenzen, kan een onafhankelijk taxatierapport van de woning benodigd zijn.

Direct contact

Je vindt ons in Bussum, in dit mooie bedrijfspand. Een pand waar we trots op zijn en dat de juiste sfeer ademt; namelijk onze passie voor bakstenen.

Locatie:

Huizerweg 8, 1402 AA Bussum

Telefoon:

035 - 694 7821

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring